Enemmän lihaa,
ei vehnää.
Labrador dog

Enemmän lihaa, ei vehnää

Liha on koiran ravitsemuksen tärkein elementti. Siksi liha on aina tärkein raaka-aine myös PrimaDog-täysravinnoissa. Haluamme, että koirallasi on parhaat lähtökohdat elää pitkä ja terve elämä. Siksi emme käytä vehnää, soijaa tai keinotekoisia maku- tai väriaineita ruoissamme. Koska olemme koiranomistajia itsekin, teemme vain sellaisia ruokia, joita tarjoaisimme omille koirillemme.

PrimaDogin missio on, että jokainen koira saa elää onnellista ja tervettä elämää. Tähän tarkoitukseen PrimaDog tarjoaa lihaisia täysravintoja, jotka täyttävät kaikki koiran ravitsemukselliset tarpeet. Olemme lisänneet kaikkiin kuivaruokiimme superfood-sekoituksen pohjoisen yrttejä ja marjoja tukemaan koiran hyvinvointia. Haluamme myös, että PrimaDog-tuotteet ovat helposti kaikkien ulottuvilla, joten tavoitteenamme on tuoda super premium -laatua erikoisliikkeiden lisäksi niihin kauppoihin, joissa teet muutkin ostoksesi.

PrimaDog-tuotevalikoimasta löydät vehnättömät kuivaruoat, kokonaan viljattomat kuivaruoat, märkäruoat, makkarat sekä herkut ja puruluut – siis aivan kaiken, mitä koiran lajinmukaiseen ravitsemukseen tarvitset. Oli koirasi sitten pieni aktiiviurheilija tai suurempi sohvanvaltaaja, PrimaDogin laaja valikoima tarjoaa parhaat eväät täysipainoiseen elämään rinnallasi.